Het boek 'Thuisblijven is duurder' gratis te downloaden

April 24, 2023

Introductie

Stel je voor dat je een GIF tegenkomt op de website van een uitgever of schrijver, waarin elk frame een afzonderlijke pagina van een boek bevat, zoals hier op de pagina van Thuisblijven is duurder https://thuisblijvenisduurder.com/assets/images/image02.gif. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het boek en wil je elke pagina rustig kunnen lezen? In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe je elk frame van deze bijzondere GIF kunt exporteren met behulp van de gebruiksvriendelijke online tool EZGIF en de afbeeldingen omzetten naar een PDF.

Stap 1: Ga naar EZGIF.com

Open je webbrowser en ga naar de website https://ezgif.com. EZGIF is een handige online tool waarmee je eenvoudig geanimeerde GIF's kunt bewerken, aanpassen en ontleden.

Stap 2: Kies de GIF-maker

Klik op de startpagina van EZGIF op de optie "GIF Maker". Hiermee open je de GIF-maker tool, waarmee je geanimeerde GIF's kunt maken, bewerken en splitsen.

Stap 3: Upload de GIF

Om de boek-GIF te uploaden, plak je de URL van de GIF (https://thuisblijvenisduurder.com/assets/images/image02.gif) in het veld "of plak hier de afbeelding URL" en klik je vervolgens op de knop "Uploaden!". EZGIF zal de GIF van de opgegeven URL downloaden.

Stap 4: Ontleed de GIF in afzonderlijke boekpagina's

Nadat je GIF is geüpload, scrol je naar beneden en zoek je het gedeelte "Splitsen / Ontleden". Klik op de knop "Splitsen" om de GIF in afzonderlijke frames te splitsen, waarbij elk frame een pagina van het boek vertegenwoordigt.

Stap 5: Download alle boekpagina's als een ZIP-bestand

Klik op de link "Download frames als ZIP-bestand" boven de lijst met pagina's om alle pagina's in één keer als een ZIP-bestand te downloaden. Sla het ZIP-bestand op je computer op.

Stap 6: Pak de afbeeldingen uit het ZIP-bestand

Gebruik een geschikt programma, zoals WinRAR of 7-Zip, om de afbeeldingen uit het ZIP-bestand uit te pakken. Sla de afbeeldingen op een gewenste locatie op je computer op.

Stap 7: Converteer de afbeeldingen naar een PDF

Er zijn verschillende online tools en software beschikbaar om afbeeldingen naar een PDF te converteren. Een populaire online tool is Smallpdf. Volg deze stappen om de geëxporteerde boekpagina's te converteren naar een PDF:

  1. Open je webbrowser en ga naar https://smallpdf.com/nl/jpg-naar-pdf.
  2. Klik op de knop "Kies bestanden" en selecteer alle afbeeldingen die je in de vorige stappen hebt opgeslagen. 3. De website zal de afbeeldingen uploaden en ze in een voorbeeldweergave tonen. Hier kun je de volgorde van de afbeeldingen aanpassen door ze te slepen.
  3. Kies de gewenste pagina-indeling en oriëntatie met de opties aan de rechterkant.
  4. Klik op de knop "PDF maken" om de afbeeldingen om te zetten naar een PDF.
  5. Wacht tot het conversieproces is voltooid en klik vervolgens op de knop "Download" om het resulterende PDF-bestand op je computer op te slaan.

Conclusie

Met behulp van EZGIF en een online afbeelding-naar-PDF-converter heb je nu Thuisblijven is duurder van Jelmer de Boer in een geanimeerde GIF ontrafeld en alle afzonderlijke pagina's geëxporteerd en geconverteerd naar een handig PDF-bestand. Nu kun je op je gemak de inhoud van dit boek verkennen en genieten van een unieke leeservaring. Veel plezier met het ontdekken van andere interessante GIF's en het omzetten van afbeeldingen naar PDF's!


Profile picture

Written by Geert de Graaf who lives and works in Ireland You should follow Geert on Twitter